Connect with us
Advertisement
Uncategorized3 months ago

Kluarga mentua nmpak warak, tapi selamba ja gunakan bahasa carut. Tepat 20 tahun kahwin sy buat aduan ke Pejabat agama.

Uncategorized4 months ago

“Suamiku syurgaku, terlalu baik dan sempurna” Selepas 4 hari suami koma kena stroke aku explore hp dia bila buka email jumpa.

Uncategorized4 months ago

Ayah dan Ibu tido di ruang tamu lepas abg berkahwin sbb rumah ada 2 bilik je. Tapi bunyi malam tu buat aku tak boleh tido.

Uncategorized4 months ago

Aku anak yatim, kerja dgn tokey cina kedai borong. Bila result PMR keluar tak sangka tokey cina ni canang habis semua.

Uncategorized4 months ago

“Saya rasa saya seorang ibu maIang di dunia ini” Bila miskin anak dijadikn harapan bila besar. Tp bila dah kawin, menantu pula berkira.

Uncategorized4 months ago

Pelik Pembantu rumah suka buang air besar berjam lama. Akhirnya dia lari tinggal rumah bersepah, mencuri dan terima panggilan suara misteri yg tak dapat sy rungkai

Uncategorized4 months ago

“Bagus tak ada anak boleh tanggung abg dan adik Kau” kata mak mentua suruh bela biawak hidup

Uncategorized4 months ago

“Kau bt apa ni, Tak kesian ke dekat uIat-uIat tu” Housemate pengotor marah aku sbb mahu buang sampah yg penuh dgn uIat.

Uncategorized4 months ago

Suami menggila, jerit pekik hingga aku malu dengan jiran. Bila balik kampung nampak je kakak ipar, mlm tu mesti dia manja berlebih drpd biasa dgn aku.

Uncategorized4 months ago

“Panggil aku perempuan sundaI” Suami hasut anak-anak gelar aku perempuan murahan sampai mereka menyesal ada ibu macam aku

More News